LATERGRAM

insta

Het leek me wel weer eens een tijd voor een kleine update. En hoe kan ik dat, op Picture this by Milou, beter doen dan met foto’s?

insta1

Een mooie lucht op de vroege ochtend.

Een felroze pijnstiller op een groen tafelkleed – ik vond het er wel mooi uitzien. Ik slikte die pijnstiller vanwege een keelontsteking. Die ik, na mijn operatie, hopelijk niet meer zal hebben. Hurray!insta2

Ik weet niet hoe het komt, maar het is waar: rond Sinterklaastijd zijn de mandarijntjes het lekkerst. Alleen de geur al, wanneer iemand er eentje pelt. Ik ruik het van meters afstand, heerlijk.

Nog iets wat heerlijk geurde: pepernoten. Net als vorig jaar bakte ik ze samen met Babs. Nu met de ervaringen van de vorige keer nog in ons achterhoofd. Het werd wederom een groot succes.  En erg gezellig ook.

insta3

Met mijn vriend ging ik een dagje naar Utrecht met de trein, heel gezellig!

En wat kocht ik daar… Geen kleren, geen schoenen, geen tas. Nee, Milou kocht een basketbal. Ja, dat zal ik even uitleggen hoor. Met mijn minimentorklasje vieren we Sinterklaas, met lootjes en al. Diegene die ik heb  wilde graag een basketbal. U vraagt, wij draaien! Dus daar liep ik dan de hele dag door Utrecht, met een basketbal. En in de trein, en in de bus. Daar had ik even niet helemaal over nagedacht… We hebben er wel om gelachen.

insta4

Wiskunde, wat een feest! Zie hier het resultaat op het bord na een fijn blokuur. Ik weet nog goed dat ik in de eerste klas wel eens een wiskundelokaal binnen kwam lopen wanneer daar het uur ervoor een bovenbouw klas had gezeten. Ultieme hocus pocus was het, in die tijd. Dan was ik maar wat blij als het bord schoongeveegd werd, en we doorgingen met kubusjes, cilinders en plusjes en minnetjes. Maar hoewel het ooit zo’n ver van m’n bed show was, zit ik nu dus zelf op dat niveau. En ik snap het nog ook.

Ik vond het een mooi plaatje, al die kroontjespennen in het tekenlokaal. Ik kom er niet meer zo vaak, omdat ik helaas geen tekenen en cultuur meer heb. Maar na schooltijd verandert het in een toneellokaal, aangezien dat laatst weer begonnen is. Super leuk, ik heb het echt gemist.

insta5

 

Samen met vriendinnen vierden ik afgelopen weekend Sinterklaas. Dit was de eerste keer na m’n operatie dat ik ze weer allemaal zag, dus ik was helemaal blij. We gingen dobbelen, waarvoor iedereen een flutcadeau (een pak instant aardappelpuree, een knuffelkonijn) en een leuk cadeau (mooi armbandje, lekker doucheschuim) meenam. Het werd een hele gezellige avond. Niet zo bloedfanatiek als vorig jaar. Wel werd voor mij weer even heel hard bevestigd wat voor fijne vriendinnen ik heb, en hoe blij ik met ze ben.

Zondag vierde ik Sinterklaas met mijn familie. Ik werd heel erg verwend met een boel leuke cadeautjes, waaronder dit super schattige notitieboekje.

Zo, zijn jullie weer een beetje op de hoogte!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.