LISSABON DAY #3 AND #4

Dag drie en vier van mijn tripje naar Lissabon heb ik even samengevoegd in één post. Zo veel foto’s zijn het namelijk niet. Ik heb wel nog wat andere dingen vastgelegd tijdens deze twee dagen, maar die zien jullie later nog voorbijkomen!

IMG_7809 IMG_7814 IMG_7829

Ik kan het niet laten om nu te zeggen… Ik zei het toch!!! Lijkt verdorie wel Zweinstein hier. Ze hebben zelfs puntige capuchons aan die capes hangen. Puntcapuchons!

IMG_7844

En dan hangt de stad ook nog eens in de rook, bij wijze van special effects. Deze is afkomstig van de kastanjes die op elke straathoek verkocht worden. Bij de bereiding hiervan komt dus een heleboel rook vrij, en daarnaast een geur die door heel Lissabon te ruiken is.

IMG_7848

Het station, ook gehuld in rook

IMG_7849

Lissabon van bovenaf. We bezochten op de laatste dag nog een oud kasteel dat bovenop een heuvel staat, waardoor je de hele stad kan zien.

IMG_7853

En ook het kasteel en alles daaromheen was erg mooi

IMG_7860 IMG_7873 IMG_7875

En een tuk tuk om mee af te sluiten! Dit waren mijn Lissabon verslagjes, ik hoop dat jullie ze leuk vonden om te lezen. Maar zoals ik al zei: er komen nog twee andere Lissabon-gerelateerde dingetjes aan. Als je daar benieuwd naar bent zou ik zeggen: neem zeker nog een keer een kijkje!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.