BALCONY SCENES

IMG_7761

Toen ik de eerste dag in Lissabon was, vielen me een paar dingen op. De Harry Potter studenten natuurlijk, en de kastanjes die overal verkocht werden. Maar ook de enorme hoeveelheid balkonnetjes, én de vele mensen die daar op stonden. Vaak stonden ze gewoon maar wat voor zich uit te turen, nadenkend over het leven, wat ze gingen eten die avond. Of misschien wel heel andere dingen, ik zeg ook maar wat. Ijsberen, een sigaretje roken, de was ophangen, praten met de onderburen – het gebeurde allemaal op de balkons van Lissabon. Ik besloot het vast te leggen, et voilà: een kleine fotoserie was geboren.

IMG_7546

IMG_7591

IMG_7653

IMG_7759

IMG_7806

IMG_7821IMG_7827IMG_7839IMG_7879IMG_7539IMG_7818

Een gedachte over “BALCONY SCENES”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.