PHOTOGRAPHY: ANTWERPEN

IMG_9125

Zaterdag ging ik met mijn moeder een dagje naar Antwerpen. Ik was de hele week ziek thuis geweest en was wel toe aan een uitje. Ik voelde me zo suf en sloom na al die dagen in mijn kloffie te hebben rondgelopen! Deze dag trok ik iets leuk aan, maakte ik mezelf mooi op – ook dat zorgt ervoor dat ik me beter voel. En in Antwerpen mag het ook: het lijkt wel alsof iedereen zich daar meer opdoft dan in Nederland. Leuk om te zien, vind ik dat. Ik gooide mijn tas vol met de benodigdheden voor een citytripje, en daar hoort mijn camera natuurlijk ook bij! Ik heb niet extreem veel foto’s gemaakt, maar vind het toch leuk om ze met jullie te delen!

IMG_9132

Een mooie weerspiegeling in de Stadsfeestzaal

IMG_9135

Drukte op de Meir, niet gek met zulk lekker weer!

IMG_9138

Eén van de vele mooie gebouwen in Antwerpen. Ik vind steden met een oude binnenstad altijd zo mooi, het geeft een bepaalde sfeer aan een stad die ik heel leuk vind.

IMG_9140

Genieten van de zon op een terrasje. Terwijl ik hier zat dacht ik: ‘Dit is zo’n moment wat ik ga onthouden. Dat het me weer herinner, en denk: ”Oh ja, dat was echt fijn.” ‘

IMG_9150 IMG_9165

 

Ladurée! Ik wist helemaal niet dat deze er was in Antwerpen, dus toen ik ‘m spotte wilde ik graag even een foto maken. De eerste keer gingen we niet naar binnen, maar de tweede keer konden we de verleiding niet weerstaan. Het gevolg daarvan is dat ik dit aan het typen ben met een heerlijke macaron naast me. Vind ik helemaal niet erg.

Het weer was super, ik ben goed geslaagd in de stad en het was ook heel gezellig – geslaagde dag dus!

2 gedachten over “PHOTOGRAPHY: ANTWERPEN”

  1. Oh Laduree is zo lekker! Alleen daarom zou ik al een dagje naar Antwerpen gaan :) Het weer ziet er ook prima uit trouwens, fijn.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.