#144 WELL PREPARED

IMG_1751Wanneer ik op reis ga, doe ik doe altijd lang over het inpakken van mijn koffer. Enerzijds omdat ik het lastig vind om te bedenken wat ik allemaal mee zal nemen. (Maar vooral ook wat allemaal niet.) Anderzijds omdat ik het gewoon fijn vind om te doen en er de tijd voor te nemen. Ik zet een muziekje op, leg de spulletjes klaar die ik het liefst gebruik en pak ze netjes in. Zo kan ik de volgende dag goed voorbereid de deur uitstappen, op weg naar een verre bestemming – met een klein stukje thuis in mijn rugzak.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.