OUTFITS: LONDON

londen outfits1

Wanneer jij dit leest ben ik in Londen. Wanneer ik dit schrijf, ben ik echter nog thuis. Een groot deel van mijn dag heb ik besteed aan het inpakken van mijn koffer. Want zoals je weet, is dat niet makkelijk.

Ten eerste wil ik er natuurlijk een beetje leuk uitzien. Dat je in Londen de toerist uit gaat hangen, betekent niet dat je er ook zo uit hoeft te zien. Nee, voor mij geen wandelschoenen, praktische heuptasjes of felgekleurde windjacks. Maar wat dan wel? Ja, dat heeft even geduurd, voor ik daar uit was. Even stond ik op het punt om gewoon de hele week compleet in het zwart te gaan, want mooi, klassiek en mysterieus.. (En vooral lekker makkelijk.) Maar ik was bang dat ik daar op den duur toch een beetje terneergeslagen van zou worden, dus zette ik door en stelde voor elke dag een outfit samen.

Toen ik daar eindelijk klaar mee was en de puinhoop op mijn kamer weer een beetje had weten te beperken, had ik geen zin meer om met al deze outfits op de foto te gaan. Omdat ik ze jullie toch graag wilde laten zien, besloot ik het op een andere manier te doen.

IMG_1719

IMG_1727

Jasje – Maison Scotch, Trui – Vince, Sjaal – (gestolen van) mama, Ketting – (gemaakt door) mama

Normaal voer ik een strikt anti-leggingbeleid, maar voor deze reisdag maak ik een uitzondering. Ik moet namelijk om vier uur (vier uur!) opstaan, omdat de bus richting Calais al om half zes vertrekt. Vervolgens zit ik nog een paar uur op een boot, dan weer in een bus… Ik zie het niet zitten om dat allemaal in een strakke spijkerbroek te doen. Een legging dus, wel met een trui die tot over mijn billen komt, dus ik vind het kunnen. En wat voor een trui, trouwens. Deze trui is puur feest, kan ik je vertellen. Zacht, niet te warm, niet te koud. En lekker groot, waardoor hij dus ook als jurkje gedragen kan worden. Fijne sjaal erbij, knot op mijn kop en ik zeg bon voyage.

IMG_1734 IMG_1735

Trenchcoat – Max Mara, Top – ba&sh, Broek – Fornarina

Een simpele combinatie voor dag twee, maar simpel kan juist vaak heel mooi zijn.

IMG_1737 IMG_1739

Vest – Essentiel… en de rest weet ik het merk niet van uit mijn hoofd. En het zit al ingepakt. En ik ga mijn koffer niet meer uit pakken. Sorry. Ik ben een luie blogger.

Dit is de outfit die voor donderdag op de planning staat. Een fijn vestje, een soort hippie-t-shirt en een leren short, waar ik natuurlijk een panty onder ga dragen, want in Londen komen de temperaturen waarschijnlijk niet boven de twintig graden uit.

Wat schoenen betreft heb ik het trouwens heel bescheiden gehouden. Twee paar gaan er mee: zwarte enkellaarsjes en mijn oh zo geliefde beige Clarks. Het zijn beide geen wandelschoenen (zoals ‘sterk wordt aangeraden!!!!’), maar ik weet zeker dat het wel losloopt.

(Hele slechte grap. Sorry.)

De andere twee dagen doe ik natuurlijk ook kleren aan, maar die setjes vond ik iets minder fotowaardig (lees: wel helemaal zwart), dus ik besloot gewoon de drie leukste hier te plaatsen. Hope you liked it!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.