100 DAYS OF SUMMER

img_0124

Laatst vertelde ik al over een project dat eraan zat te komen. Over een tijdje zou ik er alles over vertellen… en vandaag is het zover!

Nadat het 366 Project afgerond was, had ik het een tijdje erg rustig. Nog steeds fotografeerde ik veel, maar dat was toch anders. Dat het niet meer elke dag ‘hoeft’ (van mezelf, maar toch) betekende voor mij dat ik het ook niet meer dagelijks deed. Op momenten dat ik een foto zag, maakte ik hem. Maar ik ging er niet meer naar op zoek.

Na een tijdje begon ik het te missen. Soms vergat ik dat het ‘klaar’ was, lag ik in bed en dacht ik: ‘Shit, ik moet nog een foto maken!’ Oh nee. Rond maart begon de maak van het 366 Boek. Heel leuk vond ik dat, om mijn jaar in foto’s voorbij te zien komen. En al helemaal toen al die foto’s in boekvorm op mijn schoot lagen, nog geurend naar inkt, echt en tastbaar. Dit wilde ik nog een keer doen. Maar dan nét op een andere manier.

Geen 366, maar 100 dagen deze keer. Hundred days of summer. Omdat de zomer vol zit met toffe gebeurtenissen: vakanties, reizen, concerten, feesten en meer. In de zomer heb ik veel tijd en is er veel tijd – de zon gaat pas laat onder. Ik hoop op honderd mooie dagen, met leuke mensen en lekker weer. Ik hoop op een fotogenieke zomer.

2 gedachten over “100 DAYS OF SUMMER”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.