PICTURE THIS: COLORFUL SIGNS OF LIFE

IMG_6791

De mensen op Curaçao zijn vaak kleurige verschijningen in mooie jurken, felle t-shirts en lange nagels met ieder thema wat je maar kan bedenken. Niet alleen de mensen zelf zijn kleurrijk – ook de sporen die ze achterlaten, in een al net zo gekleurde omgeving. Vlakbij de blauwe zee groeit knalgroen klimop met felroze bloemetjes. Daartussen vind je een oude boot, vergeten vlaggetjes en een verzameling geverfde houten huisjes – je zou het ook wel troep kunnen noemen. Maar daarnaast zijn het tekens die laten zien dat er ooit mensen waren. Die de omgeving kleuren en tot leven brengen zonder dat er ook maar één iemand aanwezig hoeft te zijn.

Klik verder voor foto’s!

IMG_7064

IMG_6787

IMG_7091

IMG_6808

IMG_7058

IMG_6823

IMG_6802

2 gedachten over “PICTURE THIS: COLORFUL SIGNS OF LIFE”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.