VIDEO: LONDON 2014

De komende dagen plaats ik hier de verhalen over Londen, vanuit Project 365. Maar omdat bepaalde dingen veel beter overkomen op bewegend beeld, heb ik ook een filmpje gemaakt van deze reis. Het is er een zoals jullie van me gewend zijn: met een blij muziekje dat sowieso nog drie dagen in je hoofd blijft hangen. En wanneer ik het hoor zal ik altijd terugdenken aan deze geweldige week.

Een gedachte over “VIDEO: LONDON 2014”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.