#54 LOADS OF STUFF

IMG_5028

Na de fotografie van theater is het nog niet afgelopen met de creatieve projecten voor school. Vorig jaar kon ik bij cultuur en tekenen helemaal losgaan, maar nu ik minstens de helft van mijn week doorbreng in koude bètalokalen, moet ik zelf op zoek naar wat niet-exacte bezigheden waar ik mijn ideeën in kwijt kan. Geen foto’s deze keer, maar bewegende beelden: we gaan een film maken! Ik zal er snel wat meer over vertellen, maar kan er nu, de avond van tevoren, voordat er ook nog maar iets gefilmd is, al drie dingen over zeggen. Het vereist een goede planning, veel mensen en vooral: een heleboel spullen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.