#76 INSTAGRAM

IMG_3266

 

Mijn luiheid begint ook invloed te krijgen op mijn 100 Days of Summer. De foto van vandaag was namelijk… Een Instagram foto. Op de één of andere manier vind ik dat niet helemaal tellen. Met zo’n filtertje ziet zelfs een drol er leuk uit. Maar voor vandaag doe ik het er toch maar mee – beter iets dan niets. Laat ik er dan ook maar meteen het Instagram onderschrift bijgeven. ‘Het meest zinvolle wat ik heb gedaan vandaag. Heerlijk. (En alsnog niet erg zinvol, dus dan kan je wel bedenken wat de rest van mijn bezigheden waren, haha.)’ 

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.