USA 2013: ISLAMORADA

USA 2013 Islamorada

Alweer de laatste round up van mijn zomervakantie 2013. De echte ‘vakantie vakantie’ bedoel ik dan, he. Wanneer ik thuis ben heb ik nog vier heerlijke weken en daarna nog brugklaskamp. Het leven van een middelbare scholier is zo verkeerd nog niet. De foto’s die hieronder volgen zullen die indruk ook wekken denk ik. Enjoy!

IMG_6973

Net aangekomen, toen regende het nog. Niet erg, wij vermaakten ons wel in het hutje op de steiger.

IMG_6974

Je kon Scrabble spelen (niet gedaan).

IMG_6982

Of schaken (wel gedaan, het leidde tot behoorlijke meligheid).

IMG_6993

Een slak (maar dat had je zelf ook vast al wel gezien).

IMG_6996

Een paar foto’s van de plek waar wij verbleven. Er waren veel bootjes…

IMG_6997

…en ook veel palmbomen en hangmatten.

IMG_7007

Ik was wel benieuwd waarom die stoelen daar zo op een rijtje stonden. Alsof er over een half uurtje een poppenkast kwam of zo.

IMG_7014

Hier gingen we de eerste avond eten, op het strand.

IMG_7023

De zonsondergang van diezelfde avond

IMG_7039

Ik kon maar niet stoppen met foto’s maken van de zonsondergang. Telkens is het licht weer anders, het lijkt alleen maar mooier te worden.

IMG_7072

De volgende dag in Key West, een detail van het huis dat de foto van de dag werd (#47)

IMG_7081

Ik heb geprobeerd uit te zoeken waar deze paaltjes eigenlijk voor dienen, maar dat lukte me niet. Het staat wel leuk op straat, dat is zeker.

IMG_7085

Piet Hein Eek eat your heart out.

IMG_7133

De sleutels van onze kamers op Islamorada, hoe schattig? De schildpad is mijn favoriet denk ik. (Ook al was dat niet eens de sleutel van mijn kamer. Maakt niet uit!)

IMG_3109

Op de wegen rondom het vliegveld waren er een heleboel verkeersdrempels aangelegd. En die hebben dan natuurlijk wel hun eigen verkeersbord nodig.

En dat was het dan wat betreft de Amerika foto’s. Ik heb echt een hele leuke tijd gehad hier. Ik vind het vooral leuk dat we zo veel verschillende dingen hebben gezien: stad, zee, mensen, dieren, drukte en rust. Die afwisseling vind ik super. Ook op fotografiegebied heb ik genoten van deze reis. Zoveel nieuwe dingen om vast te leggen, dat is gewoon heel leuk. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en bekijken. De rest van mijn zomer ga ik ook vastleggen natuurlijk, er zijn nog 50 Days of Summer over!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.