#45 ABSTRACT

IMG_6962

Ik twijfel. Zal ik, bij wijze van onderschrift bij deze foto, vertellen wat jullie precies zien? Het is niet heel makkelijk uit te leggen denk ik, aangezien ik geen handgebaren kan gebruiken (wat ik vaak doe wanneer ik iemand een idee wil geven van hoe dingen eruit zien). Daarnaast neemt het een beetje de magie weg van een abstracte foto, wanneer ik zou zeggen dat het gewoon een parkeergarage is met een palmboom ervoor. Maar misschien had je dat zelf ook al lang gezien.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.