# 9 ORDINARY SUNDAY

IMG_1695

Vandaag was echt zo’n typische zondag. Wat ik daaronder versta? Rond negen uur wakker worden, tien uur mijn bed uit komen, tafel dekken en met z’n vieren ontbijten. Vervolgens er ruim een uur over doen om me klaar te maken om te beginnen met de dag. (Heerlijk vind ik dat.) En dan studeren. De boeken openslaan, iets te vaak uit het raam kijken en een kwartier lang wegdromen boven een blaadje met daarop ‘Aardrijkskunde H4: Water’. Heel keurig geschreven, want ze zeggen dat een goed begin het halve werk is. Was het maar echt zo. Op een bepaald moment gaan lunchen in de zon, een lekker uurtje achter de piano en dan weer verder. Rond een uur of vier zette ik de laatste punt – ik vond het weer mooi geweest. Even bloggen, en daarna uit eten. Fijn als we dat doen op zo’n dag, dan kom ik toch nog even ‘buiten’, als je snapt wat ik bedoel. In het dorp nog een ijsje, daarna midden op de weg gaan zitten om een foto te maken van een bloem in de middenberm. Heel dapper zijn en nog een stuk gaan hardlopen en ten slotte de dag eindigen in mijn pyjama op de bank, met Harry Potter op tv. Een hele gewone zondag. Maar dat is ook wel eens fijn.

2 gedachten over “# 9 ORDINARY SUNDAY”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.