#3 ALL WRAPPED UP

IMG_1545

Lente staat voor fris, nieuw en schoon. Ook ons huis moest eraan geloven: de hele buitenkant wordt geschilderd. Dit brengt natuurlijk een hoop geklieder met zich mee. Vele meters plastic zijn gebruikt om alle ramen, muren en deuren af te dekken. Momenteel is ons huis volledig ingepakt. (Nee, dat is niet waar. Alleen de voorkant. De achterkant is morgen aan de beurt.) Het uitzicht wat ik normaal heb als ik aan mijn bureau zit, is er dus even niet. Wanneer ik nu uit het raam kijk zie ik slechts groene en blauwe vlekken, de zon die mooie schaduwen creëert en af en toe een stuk losgebroken plastic, wapperend in de wind. Ondertussen lees ik in mijn scheikundeboek over kunststoffen en hun eigenschappen: doorzichtig, bestand tegen scheuren, een slechte geleider. Laten we maar hopen dat dat laatste wel waar is…

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.