SNAPSHOT: NEON BELTS

IMG_8744IMG_8734

Vorig jaar maakte ik iedere dag een foto voor mijn 366 Project. Soms was het zoeken. Huisgenoten werden ingeschakeld (‘Zo, en wat wordt de foto van vandaag?’), last minute vond ik dan nog iets, vlak voordat ik ging slapen. Soms ging het juist heel makkelijk: dan kwam de foto gewoon vanzelf. Vaak was het een heel random iets, wat ik elke dag zag, maar waarvan me nooit was opgevallen hoe goed het zou zijn voor een foto. Het project is nu afgelopen, maar nog steeds zie ik af en toe zo’n ‘plaatje’. Project of niet – ik kan het dan gewoon niet laten en maak ik snel even een foto. (Al loopt dat ‘snel’ vaak een beetje uit de hand. ‘Oh, dit is mooi, dat is nog beter, iets ander licht…’ En dan ben je twintig minuten verder.)

5 gedachten over “SNAPSHOT: NEON BELTS”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.