PICTURE THIS: MAKEUP

Make-up1

Mijn blog heeft niet echt een duidelijke categorie. Vorig jaar was het ‘Project 366’. Dit jaar is ‘Van alles en nog wat’ de beste omschrijving die ik kan geven. Het zijn vooral persoonlijke onderwerpen – ik schrijf alleen over dingen die ik leuk vind. Je weet dus veel over mij wanneer je mijn blog leest. Dat ik van fotografie houdt, van kleding, pianospelen, enzovoorts… Wat jullie misschien nog niet weten, is dat ik make-up ook heel leuk vind. Bij deze dus. Ik kan makkelijk een uur ronddrentelen op de cosmetica-afdeling van een warenhuis (of de Kruidvat, net zo goed) en vind het heerlijk om me ’s ochtends op te maken. Een smeerseltje hier, glansje daar, een beetje met wat kwasten over mijn gezicht aaien – dat vind ik pas echt rustig wakker worden. Zonder durf ik ook wel de deur uit, hoor. Dat het vaak gebeurt wil ik dan weer niet zeggen. Sommige cosmeticaproducten zijn prachtig om te zien. Ik besloot mijn liefde voor fotografie en make-up eens te combineren.

IMG_8177IMG_8173

IMG_8198 IMG_8216 Make-up1 Make-up3

8 gedachten over “PICTURE THIS: MAKEUP”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.