#150 ROES

foto-10

Een van de docenten van mijn school had bedacht dat het handig was om een speaking exam in te plannen, op de dag na de Londen-reis. Er viel wat voor te zeggen, omdat je al vijf dagen Engels had gesproken. Maar gezien we voor het examen om kwart voor negen aanwezig moesten zijn (op een zaterdag), leverde het toch heel wat gefoeter op.

Ik kon er niet mee zitten; ik had een heerlijke week achter de rug en werd om half acht wakker met mijn hoofd vol fijne herinneringen, na een nacht slapen in mijn eigen bed. Ik was nog te suf om me druk te maken over dat examen, dus dat was alleen maar voordelig. Ik kletste me er doorheen: gewoon braaf de gewenste antwoorden geven en vaak thank you zeggen. Na een kwartier vol chitchat mocht ik alweer gaan.

Ik at de eerste kersjes van het jaar en sprong op de trampoline, wat bij mij nog steeds een soort instant happiness veroorzaakt. Daarnaast ook instant meligheid. En ik genoot ervan. Net als van het fijne weer, het uitzoeken van de foto’s en het monteren van het filmpje. Ik zat nog steeds in de Londen-roes – eigenlijk kwam ik vandaag pas langzaam thuis.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.