#139 V4 GOES UK

IMG_1625

Met school ben ik al op verschillende excursies geweest: de Beekse Bergen, het Technopolis, en een museum in Brussel over de klassieke oudheid – ik ben er geweest en het was allemaal dolle pret. Maar volgende week is het tijd voor het echte werk: een week lang naar het buitenland. Vanavond was er een bijeenkomst waar we de laatste informatie kregen: het precieze programma, kamerindeling en natuurlijk een waslijst aan do’s and don’ts. Maar het enthousiasme is aangewakkerd. Londen, here we come.

 

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.