#129 HOW CUTE

IMG_5641

Miniatuurversies van dingen hebben een vertederende werking op mij. Neem een willekeurig voorwerp, verklein het tien maal en mij heb je. Minitubetjes tandpasta, van die potjes Nutella die ze bij hotels hebben of kleine lippenstiftjes die je soms krijgt bij een aankoop in een parfumerie, ik vind het allemaal even lief. Het werkt ook bij levende wezens, trouwens. Ik smelt bij de aanblik van een babyvoetje met tien miniteentjes en mijn liefde voor babypinguins heb ik hier al eens eerder verkondigd.  Je kan dus wel voorspellen wat mijn reactie was toen ik deze minuscule camerabroche zag.

‘Ahhh! Wat schattig!’

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.