PICTURE THIS: EHV

IMG_9976

Ik heb wel eens iemand gekscherend horen praten over Derde Paasdag, maar voor mij is het werkelijkheid geworden. Er is geen school omdat de leraren hebben gewerkt op een vakantiedag. Nu wordt dat dus gecompenseerd. Wij leerlingen hebben er echter niets voor hoeven doen: gratis vrij! Om te vieren dat ik daarom, op een dinsdag, om kwart voor elf nog in in mijn pyjama kan zitten, plaats ik hier een kleine fotoserie over Eindhoven.

De foto’s zijn allemaal gemaakt met mijn 50 mm lens. Laatst heb ik besloten om deze vaker te gaan gebruiken, omdat hij een erg mooi effect verzorgt op foto’s. (En stiekem ook omdat hij lekker licht en klein is. Het scheelt me dus een hoop gesjouw én ik neem mijn camera vaker mee. En dan maak ik dus weer meer foto’s. Win win!)

IMG_9973  IMG_9979

Nog uit de categorie ‘wachtende vaders voor de Primark’.

IMG_9983

Dit is een vage foto, maar ik vond hem toch leuk.

IMG_0091 IMG_0095

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.