#30 FLAPPY BIRD

IMG_8796

Na Doodle Jump, Temple Run, Subway Surf en Candy Crush heeft een nieuw spel mijn omgeving in zijn greep gekregen. Ik denk dat het het simpelste, knulligst ogende spel van allemaal is. Met een vogeltje bestaand uit zo’n tien pixels moet je tussen regenpijpjes door zien te manoeuvreren. En dat is het. Denk ik. Want hoewel het klinkt alsof een kleuter het nog zou kunnen, ben ik nog niet verder gekomen dan pijpje vijf. Vervolgens ligt mijn vogeltje alweer op de grond. Game over. Wie weet ontpopt zich na een minuutje spelen een fantastische game, met mooie graphics en een ingewikkeld spel. Maar ik denk dat ik daar dan nooit achter zou komen. Het is zó moeilijk. Het spel heet Flappy Bird. Dus naast de prijs voor het verslavendste spel van dit moment, mag het de award voor de sufste naam ook nog in ontvangst nemen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.