#29 THAT KIND OF DAY

IMG_4770

 

Vandaag was zo’n dag waarop ik er niet aan dacht om een foto te maken. Mijn hoofd zat zo vol met andere zaken dat ik die foto totaal vergat. Het was gewoon niet belangrijk op dat moment. ’s Avonds was ik toch wel blij toen ik erachter kwam dat er wel een foto van mijn sleutelhanger in de bibliotheek van mijn telefoon stond. ? Dat dikke vraagteken hoort daar te staan, ja, want ik heb echt geen idee waarom ik hem besloot vast te leggen. Maar een foto is een foto. Zo’n dag was het.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.