#26 ANOTHER PARTY

IMG_8793

 

Nog een feestje, en dit was de taart. Ik was te laat om hem in z’n geheel te kunnen fotograferen, want hij was erg lekker en dus al snel niet rond meer. Er waren opa’s, ooms, tantes (‘Ben je weer gegroeid, hè!’), neefjes, nichtjes en nog een paar vriendinnen die gisteravond afscheid namen met ‘tot straks!’. Daar moest ik op dat moment even over nadenken. Uiteindelijk viel het kwartje. Er was wederom gezelligheid, lekker eten (geen tum-tums deze keer – ik had het al gezegd: die gingen allemaal op) en gênante verhalen uit mijn kindertijd (‘Moeten die allemaal over mij gaan?’ ‘Ja, want jij bent jarig!’). Hartstikke fijn. Ik at een paar keer taart (‘Ja, want ik ben jarig!’), werd weer erg verwend. En nu is het zondagavond en ben ik helemaal gaar. Maar ik zit in mijn spiksplinternieuwe onesie. Ik heb een super weekend gehad. Dus dat is helemaal niet erg.

3 gedachten over “#26 ANOTHER PARTY”

  1. mmmm.. ik krijg helemaal zin in taart….

    mag ik vragen welke camera je hebt? Ik vind je foto’s prachtig & ik wil graag ook een betere camera om te fotograferen!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.