#2 FLOATING RAINBOW

IMG_8537Zelfs hier regent het wel eens. Er is regen in twee categorieën. Categorie één: het tropische buitje, dat zo’n twintig minuten aanhoudt, waarna er al gauw weer een waterig zonnetje tevoorschijn komt die de plassen snel doet verdwijnen. Vandaag viel de regen duidelijk in categorie twee: hevige buien die vrijwel de hele dag aan zullen houden. Het eiland is er niet op gebouwd. Auto’s laten enorme plassen opspatten, de mensen blijven binnen of wachten onder afdakjes tot ze hun reis kunnen voortzetten. De putten draaien overuren, parasols waaien gevaarlijk in de bijkomende wind. Olie op de weg vermengt zich met het water – hoewel de zon niet schijnt, drijven er regenboogjes op straat.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.