#99 SATURDAY MORNING

IMG_7403

Ongeacht het feit dat deze foto op een zaterdagavond is gemaakt, ziet een zaterdagochtend er voor mij zo uit. Een keukentafel bezaaid met kranten en een net gemaakt ontbijtje op een placemat er tussenin. Ik lees niet alles, hoor. De regionale krant sla ik over – heel vervelend dat de dorpskroegen uit Brabant verdwijnen, maar ik hoef er niet per se een paginabreed artikel over te lezen. (Ik wil overigens niet zeggen dat mijn teksten wel altijd ergens over gaan, maar dit terzijde.) Vooral de bijlagen vind ik leuk: columns, reizen, films, soms mode… De pretpagina’s van de krant, ja. Maar daar is het weekend voor. Het echte nieuws komt maandag wel weer.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.