#80 WARMING UP

IMG_3304

 

En daar gaan we weer! Terug naar het schoolritme. Al was vandaag meer een warming up. Zo’n dag dat je langer op de fiets zit dan in een klaslokaal. Misschien om te checken of we de weg nog wisten. Ondanks mijn korte lesprogramma bracht ik heel wat tijd op school door, aangezien de brugklassers nog één keer bij elkaar kwamen voordat ze op werkweek gaan. Als minimentor was ik daarbij. Net als vorig jaar waren er een hoop vragen, een hoop enthousiasme en toch ook wel wat zenuwen. Maar ook dat hoort erbij. ’s Avonds herontdekte ik dat school een hoop geregel is. En dan heb ik het niet eens over het huiswerk. Nee, naast het pakken van mijn weekendtas voor kamp moesten er kleren gekozen worden (wat voor weer wordt het?), schooltassen ingepakt en…. Ja dat was het eigenlijk wel, maar toch duurde het lang omdat ik constant dingen bedacht die er nog bij moesten. Sommigen belangrijk (rekenmachine, wiskundeschrift) anderen misschien iets minder (pakje kauwgum, een nagelvijl. Maar ja, je zal het maar nodig hebben!). Op de bank nog even iets lezen en toen was ik helemaal klaar voor m’n bed. En dan te bedenken dat dit pas de warming up is.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.