MY LIFE: ROOM TOUR

Room tour

Hieronder heb je misschien al gelezen over de kleine verbouwing van mijn kamer. Er is wat geschoven met meubels, ik ruimde wat zooi op en zette alles een beetje leuk neer. Ik ben heel blij met het resultaat. Enthousiast maakte ik wat plaatjes, het leek me wel leuk om die hier te delen.

IMG_7288

Dit is een beetje een overview, de muren bij mijn bed zijn nog een wat kaal, maar daar gaat op den duur nog wel verandering in komen.

IMG_7295

Ooit een snoeppot, nu een pennenbakje

IMG_7304

IMG_7308

Een kast gevuld met van alles: schoolboeken, leesboeken, make-upjes, tekenspullen, DVD’s, CD’s en nog een heleboel andere dingen waarvan ik allang vergeten was dat ik ze in die kast had opgeborgen.

IMG_7312 IMG_7313 IMG_7316

Het fotomuurtje! Met daarvoor een kapstok met belachelijk veel tassen eraan.

IMG_7323

En nog steeds erg geliefd: mijn IKEA lamp. (De helft van mijn kamer komt van IKEA, trouwens, was het je opgevallen? IKEA rocks (behalve op zaterdagen).)

IMG_7324

Kussentjes (&beer, of course). Ik ben benieuwd hoe het me bevalt om ‘beneden’ te slapen, afgezien van logeeracties en vakanties is dat is toch vier jaar geleden.

En dat waren de foto’s. Ik bedacht me vandaag dat eigenlijk alles in mijn kamer wit is (op die ene muur na dan): bureau, kasten, bed en beddengoed, lampen, bureaustoel, gordijnen… Ik vind het wel rustig en mijn spullen en rommeltjes voegen sowieso al behoorlijk wat kleur toe aan het geheel.

Ik bedacht me ook dat de categorie ‘My Life’ echt helemaal nergens slaat, aangezien ‘mijn leven’ eigenlijk het enige thema is op deze blog. Just saying.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.