SHOOT: RETURNING THE FAVOR

Shoot Babs

Ik heb al eerder foto’s gemaakt van Babs omdat ik ze nodig had voor mijn fotografiecursus. Maar nu was het zij die wat foto’s nodig had. En dan maak ik die natuurlijk graag. Het was een beetje een haastklus, aangezien we samen ergens anders heen zouden gaan, een halfuur nadat Babs bij mij arriveerde. ‘Ja, sorry hoor!’ zei ik toen ik Babs met lichte dwang mee naar binnen duwde, een verbaasde vader achterlatend. ‘We hebben nou eenmaal niet zo veel tijd!’ Uiteindelijk was dat ook niet nodig, binnen dat halve uur schoten we alle benodigde foto’s. Ik maakte ze dan wel voor Babs, maar voor mij was het ook super om te doen. Een gezellig model en een leuk resultaat. Daarnaast: een kans om te oefenen laat ik me nooit ontzeggen.

IMG_9059IMG_9045IMG_9099

IMG_9073

2 gedachten over “SHOOT: RETURNING THE FAVOR”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.