PICTURE THIS: FRIENDS IN FALL

Friends in Fall

Toen ik door mijn foto’s scrollde kwam ik een serie tegen die ik afgelopen herfst maakte van Carmen, Babs en Ilme, drie vriendinnen van me. Het was voor een opdracht van de fotografiecursus die ik heb gevolgd. Misschien heb je er wel iets van voorbij zien komen, maar de volledige serie heb ik hier nooit laten zien. (Vraag me niet waarom, sommige dingen schieten er nou eenmaal bij in.) Het is denk ik drie maanden geleden dat ik deze foto’s maakte. Nu zou ik dan ook dingen anders doen, maar toch wil ik de foto’s hier plaatsen. Alleen al omdat we zo er enorm veel kou voor hebben geleden. Aan de andere kant hebben we ook enorm veel lol gehad die middag. Van die kou is op de foto’s niets te zien, maar de lol, die spat er vanaf. Klik verder voor de foto’s!

IMG_5471

IMG_5424IMG_5503

 

Voor deze foto’s kwam ik soms wel heel dichtbij. Dan ging ik staan met mijn camera en wanneer ik inzoomde, schrokken ze er bijna van. ‘Hoooo, Milou!’

IMG_5677IMG_5582

We begonnen tussen een hoop blaadjes en eindigden op de grond ónder een hoop blaadjes. Een bladerengevecht tussendoor was natuurlijk voor de hand liggend.

IMG_5825

Stel je voor: het is ongeveer vijf graden, je staat buiten zonder jas. Je bent een beetje duizelig. ‘Carmen, zou je nog één keertje de radslag willen doen?’ En ja hoor, daar ging ze weer.

 

 

IMG_5762

 

Babs heeft prachtig haar wat altijd goed lijkt te zitten, maar om het goed op de foto te krijgen duurde wel even. Maar ja, wat wil je ook als ik het zo in het rond wil laten zwieren. Gelukkig beschikte Babs naast mooi haar ook over engelengeduld.

Bedankt voor het kijken en voor de 1000e keer: lieve Carmen, Babs en Ilme, dankjewel lieverds!

4 gedachten over “PICTURE THIS: FRIENDS IN FALL”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.