VIDEO: FOR LACK OF A BETTER NAME

Dus dit is zeg maar wat wij de hele dag doen op school… Nee hoor, alleen bij Cultuur. Voor het blok Animatie maakten we zelf een stop-motion filmpje. We begonnen met fotograferen. Althans, dat was de bedoeling, mijn camera was na vijf minuten leeg. De volgende dag was het dus zaak om in dezelfde kleren weer naar school te komen. Zo gezegd, zo gedaan. Maar ook Carmens houding moest overeenkomen. Na 320 foto’s, 12 overhemden en nogal wat kramp (‘Nog heeeeel even blijven staan! Hand iets hoger. Nee, terug!’) waren we tevreden.  Toen volgde een middagje monteren, (virtueel) knippen en plakken en klooien met muziek. En dan is dit het eindresultaat. Hope you like it!

(Kleine waarschuwing: ben je geen fan van Yellow Claw, zet je geluid dan ietsjes zachter.)

Een gedachte over “VIDEO: FOR LACK OF A BETTER NAME”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.