ABOUT THE BLOG: WHAT’S NEXT?

picasion.com_45e6fbadf95687c6ecb656931bc5b2b4Als er één vraag is die ik vaak heb gekregen dit jaar, dan is het wel: ‘En wat ga je hierna doen?’ Al rond juni werd hij voor het eerst gesteld. Toen was het antwoord natuurlijk simpel: eerst maar eens zien hoe dit verloopt! Maar het einde van het jaar naderde, het einde van mijn project ook. De vraag werd steeds vaker gesteld. ‘Dat zie je op 1 januari!’ heb ik wel eens gezegd. En dat was niet omdat ik het nou zo leuk vind om mensen te plagen met mijn geheimpjes – nee, eigenlijk had ik zelf nog geen flauw idee. En dat werd dan ook het volgende antwoord. Ik neem aan dat die vraag vaak gesteld werd omdat mensen mijn blog graag lazen. Dan kon ik op z’n minst eerlijk zijn en zeggen dat ik er nog niet echt over nagedacht had. Ik was nu nog met het 366 project bezig en genoot er heel erg van. Aan het einde van het jaar zou ik wel zien, dat duurde toch nog een hele tijd… Nou, niet dus. De laatste weken vlogen voorbij en voor ik het wist was het 1 januari. Ik kreeg van allerlei kanten hele leuke reacties (dank daarvoor!). Dat iedereen met veel plezier gelezen had, dat ze het zo knap van me vonden. Veer, nog een veer. Je hoort het wel, ik kan er weer voor een heel jaar tegenaan. Zo’n berichtje eindigde altijd weer met die vraag. Ik besloot voor mezelf om niet opnieuw hetzelfde project te doen. Het was een nieuw jaar, dus tijd voor nieuwe dingen. Maar ik heb zo genoten van het fotograferen en het schrijven, daar wil ik zeker mee door gaan. En dat ga ik dan ook doen, zij het in een iets andere vorm. Ik kijk wel wat er op mijn pad komt en hoop regelmatig iets te posten. Of het nou gaat over de broodrooster (zie hieronder), een fotoserie of iets heel anders. Er zijn namelijk zo veel dingen die ik leuk vind! ‘Creatief bezig zijn’ in het algemeen, mode en kleding, beautydingetjes, muziek… Ik denk dat je van alles langs gaat zien komen. Zo. Nu weten jullie een beetje meer, maar heb ik vooral voor me zelf bepaald wat ik wil gaan doen. (Zij het niet al te duidelijk: ‘Ik kijk wel wat er op mijn pad komt.’ Meestal heb ik wat vaster omlijnde plannen, maar hé… dit is ook weer een uitdaging!)

2 gedachten over “ABOUT THE BLOG: WHAT’S NEXT?”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.