PICTURE THIS: ME TAKING PICTURES

IMG_2496

Wanneer je foto’s maakt, sta je er zelf niet vaak op. Geen probleem, vind ik. Het is altijd een heel gedoe met timers en statieven (of het ontbreken hiervan, dan wordt het helemaal lastig) en vaak is het ook gewoon niet de bedoeling. Een mooie foto van een buddhabeeld in Hong Kong zou er niet echt beter van worden wanneer ik lekker prominent op de voorgrond zou gaan staan. Ondanks dit alles vind ik het af en toe wél leuk om mezelf terug te zien op een foto. Als ik langs de plaatjes scroll die ik het afgelopen jaar gemaakt heb, kan ik soms haast niet geloven dat ik op al die plekken ben geweest en al die dingen heb meegemaakt en dit alles heb gefotografeerd. Maar wanneer ik dan een foto van mezelf zie waarop  ik aan het fotograferen ben, kan ik er niet omheen. Ik heb zo veel leuke dingen gedaan en toffe plaatsen bezocht in één jaar! En  dan vallen me nog wat andere dingen op, namelijk: tijdens het fotograferen is het soms onvermijdelijk om rare poses aan te nemen. Op een stoel, kruk of tafel, gehurkt in de sneeuw of voorover geleund op een balustrade. Daarnaast kan ik blijkbaar geen haar in mijn gezicht verdragen als ik bezig ben. Knotjes, staarten of vlechten, maar één keertje had ik het los (toen was ik net naar de kapper geweest, dus zat het heel mooi.) Ik heb wat foto’s van mij verzameld, de meesten gemaakt door mijn ouders, met daarbij de foto’s die ik op dat moment aan het maken was. Snappen jullie het nog? Zo nee, scroll gewoon even verder. En zo ja… dan zou ik het ook doen!

IMG_2230

Soms was het een haastklusje vlak voor de training. Daar sta je dan in je hockeyrokje!

IMG_4473


IMG_2535

Een prachtig aquarium in Dubai.

IMG_1743

 

IMG_0147

Met weinig licht is het van groot belang om zo weinig mogelijk te bewegen met je camera… En dan heb je soms een steuntje nodig!

IMG_0004

Met een telefoon kan je ook prima foto’s maken!

20120221-183417.jpg

IMG_0031

Mijn lieve team bij de huldiging aan het einde van het seizoen.

IMG_4233

IMG_2705

Sinterklaascadeautjes in vogelperspectief

IMG_6407

IMG_0038

Met zonnebril foto’s maken is niet echt fijn… maar soms vergeet ik ‘m gewoon af te doen!

IMG_6949

IMG_0045

Tot de volgende post!

Liefs,

Milou

8 gedachten over “PICTURE THIS: ME TAKING PICTURES”

    1. Je bedoelt met die lange sluitertijden? Ik heb twee lichtsterke lenzen, dus daar ligt het niet aan. Moet gewoon een statief gebruiken eigenlijk, maar om daar nou de hele dag mee rond te gaan sjouwen! ;)

      1. Nee bedoelde het gewoon uit interesse :) Omdat ik je foto’s altijd erg mooi vind, dus was benieuwd welke lens je gebruikt ;)

      2. Oh zo! Dankjewel, ten eerste :). Ik gebruik bijna altijd een f 2.8 17-55, ik heb ook een 50 mm 1.4 maar die andere heeft eigenlijk toch mijn voorkeur omdat die veelzijdiger is.

  1. hahaha, ik weet het nog heel goed. toen gingen we een ijsje eten, wilde je een foto van ons maken. Jij op de grond hurken, hoppaaaa benen uit elkaar met een rokje aan. Ehm, Milou even benen iets dichter bij elkaar. ow, ja. dankje! *maakt foto* haha! En nog veel meer dingen! tot morgen! xxx

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.