#277 INDIAN SUMMER

IMG_3719

Ook hier was het al herfst. Het gras was bedekt met een laagje pasgevallen bladeren. De wind deed een welgemeende poging ze op te tillen, maar liet er alleen maar meer dalen. De zon bevlekte de paden en veroorzaakte schitteringen op het water, waar tientallen bootjes dobberden op de golfslag. Zwarte eekhoorns zetten hun klauwen in boomschors en zwiepen met hun staarten, op zoek naar balans. Lopers volgen de blauwe lijnen. Ik volg mijn ogen, die mijn voeten door het park laten bewegen. Ook hier was het al herfst – of eigenlijk nog Indian Summer.

Een gedachte over “#277 INDIAN SUMMER”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.