#226 TAKE IT OR LEAVE IT

IMG_6516

Dingen die ik mee naar huis nam na een week zeilen: een koffer vol vuile was. Een geüpdatet vocabulaire. (Nieuw in versie 3.2: de populairste woorden onder de Randstedelijke hangjeugd en als bonus: een Gooische R.) Ten minste één paar sokken dat niet van mij is. Twee liedjes die ik de komende week niet meer uit mijn hoofd krijg: ‘Salsa Tequilla’ (elke ochtend om 08.00 uur) en ‘Heerlijke Dag’ van Wolter Kroes (ik ga niet eens proberen dat uit te leggen). Een heleboel fijne herinneringen.

Wat ik in Friesland achterliet: een roze vliegenmepper. Wat Brabantse uitdrukkingen. (Met stip op één: goeie toelie.) Mijn stem. En tenslotte kon ik het derde CWO-diploma nog niet meenemen. Maar daar kom ik volgend jaar voor terug.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.