#141 WHAT YOU WANT TO SEE

IMG_1667

‘The sign that we are looking for, is the sign we get.’

Ik geloof dat dit waar is. Dat je de dingen ziet zoals je ze wilt zien. Dat je krijgt waarop je recht denkt te hebben. Dat respect krijgen van anderen begint met respect hebben voor jezelf. En dat het dus ook mogelijk is om dingen te veranderen – maar dat je er wel zelf in moet geloven.

Vandaag bleek dat deze uitspraak ook in meer praktische situaties toegepast kan worden; in de fotografie, bijvoorbeeld. Op school was het weer feest vandaag: ik mocht fotograferen onder lestijd. Echter waren er behoorlijk wat restricties, en daar had ik eigenlijk niet zo’n zin in. Ik besloot dus te fotograferen wat ik zelf wilde, en dan zou ik wel zien.

Toen ik het resultaat op mijn laptopje aan het bekijken was, zocht ik naar een overkoepelend thema in de foto’s, zoals de opdracht voorschreef. Met bovenstaande uitspraak in mijn achterhoofd bedacht ik: als ik maar graag genoeg een overeenkomst wíl vinden, zal hij er zijn.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.