#83 LET’S MAKE THE BEST OF IT

foto-5

Als ijverige scholier ben ik grootverbruiker van schriften. Gelinieerd of geruit, het vliegt er allemaal doorheen,  dus ik weer langs de Hema vanmiddag. (Ze kennen me daar inmiddels.)  En toen ik, na een langdurige overweging over welk soort schriften te kopen,  gelpennen zag hangen… Kon ik die natuurlijk niet weerstaan. Wauw, wat een nostalgie. Vroeger kleurde ik er complete tekeningen mee in (want super efficiënt), nu probeer ik mijn samenvattingen voor de testweek er iets mee op te fleuren. Dit alles onder het mom: we maken er maar weer het beste van.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.