VIDEO: TONEEL 2014

Het is zondagavond. Precies en week geleden was ik op school, druk met de voorbereidingen voor de komende toneelweek. En wát voor een week. Jee, wat was dit leuk. Gewoon, alles. De mensen, de muziek, het publiek, het applaus, de domme dingen waar we om hebben gelachen. Het feest op zaterdagavond en zelfs het opruimen vandaag. En nu ben ik thuis en is het afgelopen voor dit jaar. Meh. Ik baal ervan en zou het liefst morgenavond weer spelen. En ik wil al helemaal niet denken aan al het schoolwerk dat ik de afgelopen week genegeerd heb… (Oeps.) Wat is er op dit moment dan fijner dan het monteren van het behind the scenes filmpje dat ik deze week maakte? Hope you like it!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.