#71 DRAMA

Schermafbeelding 2014-03-13 om 22.24.36

Ik zag haar weglopen, hoorde haar voetstappen echoën door de verder verlaten gang. Ik had alles geprobeerd, maar ze wilde niets meer zeggen. Ik leunde achterover tegen de kluisjes en liet mezelf naar beneden zakken. Ik zou nooit weten wat ze me had willen vertellen.

Dit is een deel van de film die ik aan het opnemen ben. Filmproject nummer honderd zoveel, inderdaad, maar ditmaal was het een verplichting vanuit school. Met drie vriendinnen besloot ik dat het een dramatische film zou worden – misschien had je het al gemerkt. Spanning en sensatie, woede, verdriet en natuurlijk liefde. En dat allemaal in tien minuten. Close ups vol emotie en langgerekte stiltes, in combinatie met geweldig acteerwerk – het lijkt verdorie GTST wel.

Een gedachte over “#71 DRAMA”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.