#59 (A LITTLE BIT OF) CARNAVAL

IMG_5067

 

Officieel begint carnaval pas op zondag. De zaterdag is er al een tijd geleden bij gesmokkeld, en als je dan de kans krijgt om van je laatste schooldag ook nog een klein feestje te maken, dan pak je die natuurlijk. En dan kan het dus zomaar gebeuren dat je je helemaal het leplazerus schrikt omdat er iemand, met een gigantische berenkop op zijn hoofd, op je schouder tikt. Dat er een docent in een ijsberenpak voor de klas staat, je naast de Hulk pauze staat te houden en je in de gang begroet wordt door een cowboy die zijn hoed voor je afneemt.  Dat je mensen hoort zeggen: ‘Oh, mevrouw … gaat zeker als heks.’ Of dat je, op weg naar vakantie, achter Pikachu naar huis fietst.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.