#58 HIPPIE

IMG_9760

 

Carnaval, het is niet mijn ding. Wonend in Brabant, en dus omringd door vele diehard-carnavallers, moet ik oppassen met dit soort uitspraken. Maar ik kan er niets aan doen, het is gewoon zo. Het totaal bezopen publiek, het feit dat men opeens erg handtastelijk wordt en vooral: die muzíék. Nee, ik ben blij dat ik ga skiën: een week gedachteloos door de sneeuw zoeven. Het laatste schooldagje voor de vakantie doe ik wel even mee met het feestgedruis. Verkleed naar school, waarom ook niet. Voorgaande jaren vond ik het gênant, maar nu kan het me eigenlijk niets meer schelen. Een passende uitspraak voor bij mijn hippie-outfit, leek me.

De avond van tevoren deed ik een ontdekking: geef mij een hoofdband en een ronde zonnebril en ik verander direct in een hippie. Het ligt aan mijn haar, denk ik. Ik bombardeerde een bloemensjaal om tot bloemenrokje. Flodderig vest erbij, mijn Doc’s en wat lange kettingen en het was helemaal af. Je merkt het wel, het hele carnaval vind ik maar niets. De kleding, daarentegen…

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.