#18 PLACES I’VE BEEN & THINGS I’VE DONE

IMG_8694

 

Plaatsen waar ik geweest ben vandaag: vier. (De badkamer, woonkamer, keuken en mijn slaapkamer.) Dingen die ik heb gedaan vandaag: vijftig (naar schatting – leren, lezen, samenvatten, opdrachten maken en me verbazen. Dit alles voor zo’n vijf verschillende vakken. En deze foto maken, dat heb ik ook gedaan. Hoogtepuntjes van de dag: een broer die een bakje Ben & Jerry’s komt brengen, een moeder die thuiskomt met een kussentje met een babypinguïn erop (ik ga niet uitleggen waarom ik dat leuk vind. Maar hallo, een babypinguïn! Ik zal ‘m hier plaatsen voor jullie.) En ten slotte het moment waarop ik even helemaal niets meer hoefde te doen van mezelf en een film ging kijken waar ik even helemaal niet meer bij na hoefde te denken.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.