#87 BACK TO NORMAL

IMG_7472

Appels op dag zevenentachtig, dat zie je goed. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn eetpatroon tijdens vakanties ten opzichte van… nou ja, niet-vakanties, verschilt nogal. Bij gezellige momenten komt nou eenmaal vaak lekker eten kijken. En in de vakantie zijn er nou eenmaal veel gezellige momenten. Soms duren ze een paar uur (feestjes), soms een dag (een keertje Efteling, Amsterdam, Antwerpen). Soms dagen achtereen (zeilkamp, werkweek, Amerika). En dan eet je vaak friet. Of pizza. En snoep en chips en…. Dat is helemaal niet erg. Maar op een bepaald moment ben ik er wel weer klaar mee. Dan mis ik mijn fruitjes. En sowieso: nu het gewone leven is begonnen, kan dat met het gewone eten ook wel weer gebeuren. Wat mijn foto’s betreft: daar mag ook wel wat verandering in komen. De bloemen hier in huis heb ik wel zo’n beetje gehad en met die appels kan ik ook niet te lang doorgaan, want gebutst (door het vele verplaatsen) zijn ze niet lekker meer. (En bovendien, binnen een paar dagen zijn ze op.) Maar op school zijn er nou eenmaal niet veel interessante foto-onderwerpen te vinden. Laat staan veel tijd om daadwerkelijk foto’s te maken. (Ik zie het voor me. Midden in de les: ‘Mevrouw, zou u even opzij kunnen gaan, u staat nog net binnen mijn kader.’) Maar ik blijf die foto’s maken, interessant of niet. Want hoewel de summervakantie weer voorbij is, zijn er nog 13 Days of Summer te gaan.

2 gedachten over “#87 BACK TO NORMAL”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.