#74 THE FINAL DAYS

IMG_7318

 

De laatste vakantieweek is ingegaan. Dat betekent zo veel mogelijk leuke dingen doen met de tijd die je nog hebt. Een dagje Amsterdam valt zeker onder ‘leuke dingen’. Carmen en ik maakten dankbaar gebruik van de Blokker treinkaartjes actie. (En van de ‘mama brengt ons naar het station actie’, ook onder het mom ‘geniet ervan, nu het nog kan’.) Het was heerlijk in Amsterdam: niet extreem druk, fijn weer en natuurlijk fijne winkels. (Al ging ik zonder tasjes naar huis. Ja, het verbaasde mij ook.) We hadden geen strakke planning, dus slenterden we winkeltje in, winkeltje uit. Geen verplichtingen, stress of regeltjes. Nog eventjes.

Een gedachte over “#74 THE FINAL DAYS”

  1. Haha klinkt als een geweldig dagje en leuk dat jullie gebruik hebben kunnen maken van de blokker treinkaartjes actie. Ik denk dat je in Amsterdam ook geen planning moet hebben hoor, want je ziet er zoveel leuke winkeltjes!

    Leuke blog en schrijfstijl trouwens!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.