#34 4TH OF JULY

IMG_2216

De Amerikanen zijn trots op hun land, en dat laten ze graag aan iedereen weten. Vooral door middel van hun vlag. Meteen al wanneer je voet op Amerikaanse bodem zet, valt het op: bij de douane hangt het vol met stars and stripes. Veel mensen dragen kleine vlaggenspeldjes, of wikkelen een rood-wit-blauw sjaaltje in hun haar. Dingen die ik extreem vaak zie in het New Yorkse straatbeeld: de Yellow Cabs natuurlijk, Starbucks en  McDonalds (om de 100 meter) en dus de Amerikaanse vlag. Aan zowat elk gebouw hangt wel een of meerdere vlaggen te wapperen. Ik vroeg me af of ik er een fotoserie van zou maken. Toch maar niet gedaan, want ik vond het te eentonig. Ik besloot er één te kiezen. Een trotse vlag: fier wapperend en stralend in de zon.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.