#23 WAPPEREN

IMG_7219

Mooie oude panden, leuke terrasjes, beter weer dan de rest van Nederland. Babs en ik hadden het vandaag prima naar ons zin in Maastricht. In die stad heb ik altijd een beetje het gevoel dat ik in het buitenland ben. We waren wel toe aan iets anders dan Eindhoven, qua winkels en qua sfeer. (Uiteindelijk slaagden we bij Zara en H&M, maar dit terzijde.) We struinden wat rond, pakten eens een terrasje. En wel op perfect getimede momenten: telkens wanneer wij onder een luifel zaten, begon het te regenen. Aan het einde van de dag zaten we lekker te wapperen in de zon – onze lange haren werden alle kanten op geblazen, net als mijn jurkje (ja erg fijn). Ten slotte nog pizza en een ijsje. Vervolgens lieten we de heuvels en het mooie weer achter ons voor het vlakke, regenachtige maar vertrouwde Brabant.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.