#21 GOING OUT

IMG_2916

Na basisschoolfuiven, de Soos en verscheidene schoolfeesten ging ik vanavond voor het eerst echt op stap. Na een gezellig etentje zouden de kinderen nog met z’n allen uitgaan. Nou ben ik natuurlijk ook onderdeel van ‘de kinderen’… maar nog geen zestien. Gelukkig zijn mijn ouders de flauwste niet, en zie ik er niet per se uit als een meisje uit de derde klas. Ik heb zelfs een keer mijn ID moeten laten zien omdat iemand maar niet wilde geloven dat ik nog géén achttien was. Over twintig jaar zal ik ervan balen wanneer ik ouder geschat word dan ik ben. Maar nu besloot ik er maar gewoon van te genieten. Zo gezegd, zo gedaan: rond een uur of half één begonnen we op het terras. We besloten het niet té wild te maken (en anders zou ik dat natuurlijk ook helemaal niet gaan vertellen hier ;)), maar hadden desondanks een hele leuke avond. Ik heb de sfeer (en wat andere dingen) kunnen proeven. Tijdens de rit naar huis besloten we al: voor herhaling vatbaar!

Een gedachte over “#21 GOING OUT”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.