(BEPAALD GEEN) HOCKEYMEISJES | DOCUMENTAIRE

Iedere week iets beter dan de week ervoor. Dat is de doelstelling van MC1. ‘(Bepaald Geen) Hockeymeisjes’ is een documentaire over dit selectiehockeyteam. De speelsters zijn twaalf tot veertien jaar oud – een leeftijd waarop er van alles staat te veranderen. Van basisschool naar middelbare, van meisjes naar jonge vrouwen. Tussen al die verandering is het team een constante. Voor en met elkaar werken ze naar één gezamenlijk doel.

4 gedachten over “(BEPAALD GEEN) HOCKEYMEISJES | DOCUMENTAIRE”

  1. Mooi! Ik heb vroeger ook gehockeyd en ik dacht heel erg terug aan die tijd tijdens het kijken. Vraagje: waarom heb je de ‘praatstukjes’ zonder beeld gedaan? Ik had het leuk gevonden om te zien wie wat zei, en diegene later in actie te zien. Leuk dat ze kampioen geworden zijn!

    1. Bedankt voor je reactie! Leuk dat de film die herinnering bij je oproept. Dat is wel bewust gedaan, om de meiden als één team te horen, en niet als 16 individuen. In de interviews merkte ik dat hun antwoorden sowieso sterk overeen kwamen, dat wilde ik benadrukken door hun antwoorden ‘ineen te weven’.

      1. Ah ja, ik snap het. Ik dacht wel dat het met een reden zou zijn, maar daar was ik té nieuwsgierig naar om het niet te vragen!

      2. Die nieuwsgierigheid uitlokken was ook wel een bijbedoeling om eerlijk te zijn ;). Vind het alleen maar leuk dat je ernaar vraagt!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.