#302 FLOCK

IMG_4140

Elke dag is een goede dag om een camera bij me te dragen, maar vandaag in het bijzonder. Zonder waarschuwing vlogen ze over. Honderden tegelijk, de stille avondschemering vullend met een lichtvoetig gefluit. Ze cirkelden afwisselend boven het water en de bomen, in vijf vlagen na elkaar. Zwermen kruisten elkaar in de lichtblauwe lucht, met de maan op de achtergrond. Over de route bestond geen twijfel. Op dat moment was het mooi. Maar misschien nog wel mooier: op deze goede dag om een camera bij me te dragen, was dat ook daadwerkelijk het geval.

 

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.