#283 INSOMNIA

IMG_3838

Je probeert aan iets leuks te denken. Je probeert aan helemaal niets te denken. Je draait je eens om. En nog eens. En nog eens. Je gaat uit bed, weer in bed en drinkt een slokje water. Je mijdt het kijken naar de klok, omdat je niet eens wilt weten hoe laat het is. Ten slotte pak je het allereerste deel van de Harry Potter-reeks. Om het echte leven even om te ruilen voor een magische wereld, waar slapeloosheid met een spreuk verholpen zou worden.

2 gedachten over “#283 INSOMNIA”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.